PU Gradiška: Kontrola mjerenja brzine kretanja vozila uz pomoć savremenog radarskog sistema

March 31, 2020, 8:20 am

Obavještavamo građane da će se od 01.04. do 30.04.2020. godine, na putevima koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, vršiti kontrola brzine kretanja vozila putem savremenog radarskog sistema.

“Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača. Napominjemo da navedeni radarski sistem evidentira brzinu na obe saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja. Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila”, ističu iz PU Gradiška.

U saopštenju se dodaje da je bitno napomenuti da uređaj posjeduje memoriju na koju policijski službenik na može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korušcije.

Policijska uprava Gradiška apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito one koja se odnose na ograničenja brizine kretanja vozila, kako ne bi ugrozili svoj, ali i živote drugih učesnika u saobraćaju. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *