TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prvenstvo Republike Srpske u kik boksu

Prvenstvo Republike Srpske u kik boksu
U subotu, 17. novembra održaće se prvenstvo Republike Srpske u kik boksu u disciplinama “low kick” i “kick light” i to u svim starosnim kategorijama, saopštio je Kik boks klub “Sveti Georgije” Banjaluka”.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Prvenstvo Republike Srpske organizuje Kik boks klub “Sveti Georgije” Banjaluka, a pod budnim okom WAKO asocijacije Kik boks saveza Republike Srpske.

Prethodno pomenutog datuma u Banjaluci će se okupiti najbolji kik boks klubovi Republike Srpske, koje će predstavljati smjerni, disciplinovani i hrabri borci od kojih svako na svoj način ponosno predstavlja svoj klub, grad i našu Republiku Srpsku.

Ljubitelji i simpatizeri ovog sporta moći će tokom cijelog dana od 11 časova ujutro pa do poslijepodnevnih časova uživati u borbama na tatamiju i u ringu. Najbolje finalne borbe u disciplini “low kick” održaće se od 19 časova kao uvod u “Spartan Fight Night 3” .

Pred početak večernjeg programa predsjednik Kik boks saveza Republike Srpske gospodin Slobodan Radovanović Vrle će službeno proglasiti prvake Republike Srpske za 2018. godinu.

Želimo da vam još jednom skrenemo pažnju na borce koji će učestvovati na prvenstvu, jer se radi o mladim sportistima koji svakodnevno treniraju u svojim matičnim klubovima i koji se takmiče širom Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona, Evrope i sveta i na taj način sklapaju mozaik svoje buduće borilačke karijere.

WAKO asocijacija je najjača asocijacija na svijetu i naš grad Banjaluka će imati tu čast da 17.11.2018. godine okupi najbolje kik boks klubove i njihove predstavnike u Republici Srpskoj.

Prvenstvo će se održati u dvorani “Obilićevo”, ulaz će biti besplatan i ono što vam sigurno garantujemo ta subota će vam na najlepši mogući način uljepšati vrijeme, zato ne propustite prvenstvo Republike Srpske u kik boksu i “Spartan Fight Night 3”.

RTRS

Komentarišite

Your email address will not be published.