TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pronađeno telo Tijane Jurić, uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Policija je posle 11 dana potrage uhapsila Dragana Đurića, mesara iz Surčina, koji je osumnjičen da je ubio Tijanu Đurić

Pronađeno telo Tijane Jurić, uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Policija je u okolini Sombora pronašla telo Tijane Jurić (15).  Otmičar i ubica je sinoć kasno popodne lociran i uhapšen. Telo pronađeno 23 kilometra od mesta otmice.

Telo Tijane Jurić pronađeno je na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku. Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je i oteta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo je sinoć u Somboru ubicu Tijane Jurić. Kako saznaje RTS, reč je o mesaru iz Surčina, koja je tog dana bio u provodu u Bajmoku. U toku je uviđaj na mestu gde je telo devojčice pronađeno.

10. 36: Ministar Stefanović je rekao da mu je žao što je u Srbiji ukinuta smrtna kazna i da je očigledno da ovaj slučaj govori da mi još nismo spremni za praćenje tekovina EU. I meštani Bajmoka ,koji su uživo pratili pres konferenciju ministra policije, podržali su Stefanovićevu izjavu o uvođenju smrtne kazne.

10.17 – Tijana i ubica nisu se poznavali. Kada smo ga pronašli, on je normalno sekao meso, dakle potpuno odsustvo kajanja, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović i dodao da je Đurić odmah poslat na poligrafsko testiranje gde je “pao na svim pitanjima”.  Visok je oko 2 metra i ima preko 100 kilograma.

10.05. Tijanu Jurić ubio je Dragan Đurić, rodom iz mesta Aleksa Šantić, nedaleko od Bajmoka.

03.30 – Stanovnici Bajmoka se okupljaju ispred kuće u kojoj žive Tijanini baba i deda, kako bi izrazili saučešće porodici.

01.40 – Tijana Jurić je ubijena. Njeno telo pronađeno je u okolini Sombora.Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra “Rata” u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji, prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici.

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi. Najviši zvaničnici srpske policije opisali su potragu za Tijanom Jurić kao “prioritet nad svim prioritetima”. Na rešavanju ovog slučaja bilo je angažovano najmanje stotinu pripadnika MUP-a iz Subotice, Beograda i drugih mesta. U Bajmoku su, tokom noći, bili i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović. Iz MUP-a je najavljeno da će Stefanović i Veljović u 10 časova održati konferenciju za novinare u Palati “Srbija” i očekuje se da će biti saopšteno više detalja o zločinu.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.