Procurili detalji svađa Severine i Milana

March 4, 2015, 5:29 pm

U prilog ovim tvrdnjama ide i sudski zapisnik, a u kom Popović između ostalog otkriva da je zbog stresa prouzrokovanog njihovim svađama Vučkovićeva dva puta gubila mlijeko.

“Majci deteta nisam rekao da sam izvadio srpski pasoš, ali ona zna da je potpisala zahtev za državljanstvo. Predao sam majci pasoš jer sam video da je izbezumljena kada je shvatila da on postoji “, rekao je Popović na sudu.

Kada je riječ o viđanju djeteta, Popović nije imao zamjerke na broj dana koje može da provede sa naslednikom.

On je priznao i da jedno vrijeme samovoljno nije viđao sina.

“Postoji period od tri i po meseca kada nisam viđao dete. To je bilo nakon jedne svađe. Dete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i prema savetima stručnjaka, to je vreme kada otac nije bitan. Mi nismo mogli zajedno, što je kod nje izazvalo stres i dva puta je gubila mleko”, stoji u zvaničnoj izjavi Milana Popovića.

Severina je negirala da je od Milana tražila da se odrekne starateljstva nad njihovim sinom.

“Nisam tražila od oca da se odrekne starateljstva već sam se tada pogrešno izrazila. Nisam tačno znala šta znači imati starateljstvo, a to nije znao ni otac djeteta. Osporavam i da je do svađe na Kipru došlo zbog mog traženja materijalnih pogodnosti za dijete”, navela je Severina.

Sud je nakon ovih izlaganja zaključio da dijete pripadne majci i odredio kad i gdje otac može da ga viđa.

Aleksandar može biti sa ocem svake druge nedjelje od petka do nedjelje, i u sedmici kada nije njegov vikend srijedom od 10 do 20 sati. O tu odluku se, kako saznajemo, nedavno oglušio i Severina ga je prijavila Centru za socijalni rad. Pjevačica ih je obavijestila da se Milan nije pojavio u predviđenom vremenu kada je trebalo da preuzme trogodišnjeg Aleksandra, niti je njenim advokatima, preko kojih komuniciraju, javio da neće doći po sina.

 

Atv

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.