TV K3

android aplikacija

instaliraj

Probala je seks tri puta dnevno nedelju dana

Probala je seks tri puta dnevno nedelju dana

Novinarka “Indian Times” odlučila je da testira sa partnerom kada je previše seksa. Ideja je bila da tri puta dnevno vode ljubav. Dečko se obradovao, a evo kako je izgledao ovaj eksperiment.

1. dan

Ustali su rano i odmah su imali seks. “Bilo je pet ujutru. Bio je to dobar početak. Zanimljivo, nakon dva sata opet smo imali odnos, u istom krevetu u istoj sobi. Inače se ni ne sećam kada smo poslednji put imali seks dva puta u dva sata. Treća runda dogodila se uveče kad smo se vratili s plaže. Bili smo umorni, ali smo imali energije. Prvi dan je bio odličan”, napisala je.

2. dan

“Probudio nas je alarm, bilo je već 10 sati. Odmah smo imali seks, pa smo odlučili da odemo na plažu i unajmimo sobu na nekoliko sati. I tamo smo vodili ljubav i bilo je sjajno. Nakon što smo se vratili umorni, moj dečko je izgledao prilično iscrpljeno… Tad smo otvorili prvi lubrikant. Nije loše za drugi dan”, bil aje iskrena.

3. dan

“Dan smo počeli kasno, a sobu smo napustili tek nakon prve runde izazova. Bila sam malo neraspoložena – nisam znala do čega je. Kad smo se oko ponoći vratili u sobu, shvatili smo da smo imali seks samo jednom. Rešili smo da odradimo barem drugu rundu. Rezultat? Trebalo nam je puno lubrikanta. Ovaj dan je bio neočekivan”. 4. dan

“Gde smo? Čini mi se kao da sam umrla i probudila se na krevetu od igala. Bilo mi je teško da se krećem. Seks je bio poslednje što mi je bilo na pameti. Gledala sam dečka koji je hrkao i shvatila da je naš izazov propao. Izgleda da postoji nešto kao što je previše seksa i on vrlo lako može da dosadi.”

Foto:Thinkstockphotos

Izvor: B92

Komentarišite

Your email address will not be published.