Prnjavor: Potpisan ugovor za rekonstrukciju ulice “Branko Ćopić” (FOTO)

January 18, 2022, 10:34 am

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisao je danas ugovor sa preduzećem “MG Mind” koje će rekonstruisati dio ulice Branka Ćopića u Prnjavoru, ukupne vrijednosti oko 54.000 KM.

Potpisivanjem ugovora koji se tiče rekonstrukcije ulice „Branka Ćopića“ u Prnjavoru doći će kraj nezadovoljstvu građana. Ulica je proteklih nekoliko mjeseci bila gotovo neprohodna. Kada radovi krenu, za samo deset dana ulica će dobiti svoj konačan izgled. To su, potpisivanjem ugovora, dogovorili i prvi čovjek Prnjavora Darko Tomaš i preduzeće „MG Mind“.

“Ovo je jedna od važnijih gradskih ulica. Ostalo je još da se riješe asfaltiranje i izgradnja trotoara, čemu će se pristupiti čim to dozvole vremenski uslovi. Preduzeće “MG Mind”, ima predviđenih 10 radnih dana po otpočinjanju posla da završi radove”, pojasnio je Tomaš.

Iz „MG Minda“ poručuju da će ulica biti rekonstruisana u predviđenom roku. Kao jedan od glavnih argumenata navode i dosadašnje radove ovog preduzeća na području Prnjavora.

Tomaš je napomenuo da je ovo treći put da se raspisuje tender za izbor izvođača radova, pri čemu je prvi put poništen zbog previsokih ponuđenih cijena, a drugi put se niko nije javio od izvođača radova. Zahvalio se Republičkom Sekretarijatu za raseljena lica i migracije koji je prošle godine obezbijedio 50.000 KM za rekonstrukciju ulice.

Realizacijom ovoga projekta radovi u ulici Branko Ćopić biće u potpunosti završeni. Prošle godine preduzeće “Vodovod” saniralo je kompletne instalacije.

Izvor: TV K3
Foto: Aleksandar Atić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.