Prnjavorski atletičari osvojili tri medalje u Pančevu (FOTO)

Prnjavorski atletičari osvojili tri medalje u Pančevu (FOTO)

Atletičari Atletskog kluba “SAN” Prnjavor ostvarili su još jedan u nizu uspeha. Osvojili su tri medalje, jednu zlatnu, jednu srebrenu i jednu bronzanu, na 70. uličnoj trci grada Pančeva održanoj juče.

– Zlatnu medalju osvojio je Aleksandar Đurić u trci mlađih pionira rođenih 2005. godine na 500 metara. Srebrenu medalju je osvojila Belma Ćuran u trci starijih pionirki rođenih 2003. godine na 500 metara. Bronzanu medalju je osvojila Magdalena Katana u trci mlađih pionirki rođenih 2005. godine na 500 metara – saopšteno je iz Atletskog kluba “San” Prnjavor.

U saoptenju se dodaje da su poslije takmičenja atletičari AK “San” iz Prnjavora i AK “Surčin” iz Surčina bili gosti rukovodstva AK “Panonija” iz Pančeva.

– Tom prilikom smo dogovorili saradnju u narednim godinama, a koja će početi da se realizuje već od narednog takmičenja. Takođe atletičari iz Pančeva, Surčina i Beograda će biti gosti naredne godine na 2. jesenjem humanitarnom krosu AK “SAN” Prnjavor – stoji na kraju saopštenja prnjavorskog AK “San”.

 

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.