TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavorčani oduševljeni ledenom bajkom: Otvoreno prvo klizalište

Prnjavorčani oduševljeni ledenom bajkom: Otvoreno prvo klizalište

U Prnjavoru je sinoć otvoreno prvo klizalište, zajednički projekat opštinske uprave i restorana “Oaza”.

Na otvaranju prvog klizališta u Prnjavoru bilo je svega što priliči zimskoj priči: ledenih radosti, muzike, zabave, puno srećnih malih lica, ali i onih malo većih koje su led i klizaljke vratili u djetinjstvo.

” Pa lijepo je, iako ne znam baš najbolje klizati, a bilo je i malo padova”, rekao je jedan od mališana, koga smo zatekli na otvaranju klizališta.

Klizalište je postavljeno na parkingu kod autobuske stanice. Ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale, klizalište će biti na raspolaganju zainteresovanima do kraja februara od 10.00 do 22.00 časa.

“Evo jedno dešavanje na koje su nam skretali pažnju naši najmlađi sugrađani još dugi niz godina. Ove godine uspjeli smo to i realizovati. Opštinska uprava podijeliće 2.800 karata za sve osnovce sa područja naše opštine. A, iduće zime ćemo gledati da klizalište bude postavljeno još početkom februara”, rekao je Ljubiša Šikarac – načelnik Odjeljenja za loklani i ekonomski razvoj.

I susjedne opštine pokazale su zainteresovanost za ovaj sadržaj, pa se tako očekuju dolasci  i gostiju na prnjavorsko klizalište.  Cijena ulaznice u koju je uključena i upotreba klizaljki iznosi 4.00 KM.

Izvor: TV K3 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.