Prnjavor: Završen 3. Fotruna street volleyball

U Prnjavoru je sinoć završen 3. Fotruna street volleyball. Pobjednici u muškoj konkurenciji su ekipa „Ekspres turs“ Prnjavor, a u ženskoj ekipa „Feniksa“ iz Doboja.

Prnjavor: Završen 3. Fotruna street volleyball

Sedam dana 29 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji odmjeravalo je snage u uličnoj odbojci u Prnjavoru. U finalu kao pobjednici turnira u muškoj konkurenciji izašla je ekipa „Ekspres turs“ Prnjavor, koja se za pobjedu borila sa ekipom „Dinamit“ iz Brčkog.

– Treći put dolazimo na ovaj turnir. Prvi put smo osvojili, drugi put smo bili drugi i sada ponovo vraćamo titulu u naše ruke. Konkurencija je bila teška, ali eto izboriso se za prvo mjesto. Organizacija je super. Najbitnije je da nije bilo nikakvih incidenata, već pozitivne energije – kaže Stefan Bavrlić iz Gradiške, inače član pobjedničke ekipe „Ekspres turs“ Prnjavor.

U ženskoj konkurenciji ekipa „Feniks“ iz Doboja, bila je bolja od prnjavorskih „Sunčica“.

– U ženskoj kategoriji konkurencija i nije bila teška. Očekivali smo druge finaliste, ali i „Sunčice“ su bile dobre. Čestitam drugoplasiranoj ekipi  – rekla je Jelena Božić, članica ekipe „Feniks“ Doboj.

Sa prnjavorskog trga, kažu učesnici, ponijeće uspomene o dobroj sportskoj zabavi, sjajnoj organizaciji i druženju. Sedmodnevnim strtit volejbolom zadovoljni su i učesnici i organizator.

– Umorni smo, ali zadovoljni. 29 ekipa je odziv koji nas je zatekao, ali sve je prošlo u redu. Igrala se veoma dobra odbojka. I ove godine zahvalnost dugujemo Fortuna marketima, koji su prepoznali kvalitet i stali iza ove manifestacije, kao i TV K3. Pored toga, opština Prrnjavor je prvi put stala za ovakve manifestacije – kaže organizator Vladimir Vunjak.

Sportsku manifestaciju, koja već treću godinu krasi prnjavorsko ljeto, podržala je i opština Prnjavor.

– Zadovoljstvo je bilo prisustvovati ovoj manifestacji, koja svake godine privlači sve veći broj mladih ljudi. Opština Prnjavor je ove godine prvi put stala iza ove manifestacije, to se pokazalo kao pun pogodak i sigrno ćemo i dalje tako nastaviti – poručio je Darko Tomaš.

Sudeći po broju učesnika, prnjavorski 3. Fortuna street volleyball prerastao je u ozbiljnu sportsku manfestaciju, koja je po karakteristikama i organizaciji jedinstvena u BiH.

(TV K3; Foto:Prnjavor.info)

Komentarišite

Your email address will not be published.