TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor : Zaratili stari i novi socijalisti (VIDEO)

Ako je suditi po trenutnoj situaciji,Prnjavor će od sad imati dvije frakcije jedne te iste stranke-Socijalističke partije.Raspušteno rukovodstvo OO SP ne prihvata novoimenovanog povjerenika Gorana Zemuna i smatra da je odluka o raspuštanju odbora vanstatutarna .Zemun pak odgovara da je spreman za svaku saradnju te da se odluke Izvršnog odbora stranke moraju poštovati.

Prnjavor : Zaratili stari i novi socijalisti (VIDEO)

Nakon što je Izvršni odbor SP 30. aprila raspustio OO Socijalističke partije Prnjavor,a potom za povjerenika imenovao Gorana Zemuna,donedavnog člana SNSD,oglasio se i sada već bivši predsjednik prnjavorskih socijalista Ranko Vukajlović koji poručuje da je Odluka o raspuštanju odbora vanstatutarna.

Predsjednik stranke je jeftino prodao socijaliste za SNSD-ove neistomišljenike i pljunuo na ljude koji su u stranci od samog početka,ističe Vukajlović i pita zašto su im to uradili iza leđa, kukavički , bez ikakve najave i objašnjenja?

Novog povjerenika Gorana Zemuna ne priznaju jer kako kažu ,niti im se obratio niti sa njima komunicirao  a predsjedniku socijalista zamjeraju što povjereničku funkciju nije prepustio nekom od starih i stalnih članova stranke.

Ističu da su protiv ikakve saradnje sa povjerenikom koji pak pomirljivo nudi i saradnju i mirno rješenje.Zemun kaže da su svi članovi SP dobrodošli,da zajednički rade na svim stranačkim i predizbornim aktivnostima, a što se tiče Odluke o raspuštanju OO SP koju je donio Izvršni odbor SP,poznato je da se one moraju poštovati.

 A kako poštovati odluku koja je vanstatutarna i kojom se pokušavaju srušiti i prnjavorski socijalisti,i zvanična vlast i sam načelnik,pita sekretar raspuštenog odbora socijalista Milenko Savić.

 Kako će se stvari dalje odvijati,još uvijek je neizvjesno.Izvjestan je samo očigledan sukob koji će u manjoj ili većoj mjeri uticati na prnjavorsku političku scenu.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.