TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: U sklopu projekta "Mladi kao snaga promjene" održan festival aktivizma i tolerancije (VIDEO)

Prnjavor: U sklopu projekta "Mladi kao snaga promjene" održan festival aktivizma i tolerancije (VIDEO)

U Prnjavoru je u toku projekat Mladi kao snaga promjene u svojoj zajednici, a centralni događaj ovog’ projekta – Festival aktivizma i tolerancije održan je sinoć u Domu kulture. Projekat je izradio Savjet učenika Gimnazije Prnjavor, sa ciljem da se unaprijedi aktivizam, društvena odgovornost i uključenost mladih u život lokalne zajednice.

Festival aktivizma i tolerancije za cilj ima podizanje svijesti o važnosti aktivizma mladih, mišljenja mladih i njihovog položaja. Na festivalu su govorili predstavnici šest projekata iz Prnjavora, koji su obrađivali teme poput aktivizma mladih i vršnjačkog nasilja. U okviru programa organizovan je i talent show sa stručnim žirijem u organizacijii Savjeta učenika Gimnazije Prnjavor. Sam projekat je dio jednog većeg projekta IN fondacije, koji nosi naziv Mladi kao snaga promjene.

Projekat podstiče kod mladih aktivizam i toleranciju, ističe koordinator projekta Bojana Delibašić Bjelić, te dodaje da su kroz niz treninga prethodne godine, mladi obučeni kako da pišu projekte, a jedan od njih jeste talent show.

Zadovoljstvo što je IN fondacija izabrala Prnjavor za realizaciju projekta, ističe i lokalni koordinator za Prnjavor Jelena Stupar Radivojević. Kaže – Prnjavor se pokazao kao pravi izbor.

Opština Prnjavor je od samog početka pružila podršku realizaciji projekta.

Izvor: TV K3  

https://www.youtube.com/watch?v=1vBsmalp7ok http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.