TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Tomaš upriličio prijem za atletičarku Jelenu Gajić (VIDEO)

Prnjavor: Tomaš upriličio prijem za atletičarku Jelenu Gajić (VIDEO)

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš upriličio je danas prijem Jelenu Gajić, članicu Atlteskog kluba/AK/ “Prnjavor” povodom ostvarenih rezultata u protekloj godini.

Gajićevu već ovog mjeseca očekuje nastup na Mediteranskim igrama u Francuskoj, a normu za Mediteranske igre koje će 19. januara biti održane u Francuskoj ostvarila je na mitingu Atletskog kluba “Crvena zvezda” u Beogradu rezultatom dva minuta, devet sekundi i dvije stotinke, a oborila je i lični rekord.

“Bila sam četiri sekunde brža od same norme, što ukazuje da imam i mogućnost za viši plasman u medalju, da ne kažem borbu za neku od medalja”, istakla je Gajićeva.

Dodala je Gajićeva kako je protekla 2018. godina bila veoma uspješna za nju, ističući kako se nada još boljim rezultatima ove godine.

Tomaš je uputio čestitike ovoj atletičarki, kao i njenom klubu, te poželio sreću na predsotjećem nastupu u Francuskoj.

“I Jelena lično, kao i sam klub i dalje će imati punu podršku lokalne zajednice, kako ne bi propustila ni jedno važno takmičenje. Ipak, svi njeni uspjesi promovišu i sam klub, kao i opštinu Prnjavor”, rekao je Tomaš.

Prijemu kod načelnika prisustvovao je i član UO AK “Prnjavor” Brane Živković, koji je izrazio zahvalnost Tomašu na podršci koju pruža Jeleni Gajić, kao i ovom klubu, dodajući kako je bilo razgovora i o budućoj saradnji.

Gajićeva je i na Večeri ateltike u oragnizaciju AK “Prnjavor” koji broji oko 50 takmičara, proglašena za najbolju atletičarku u 2018. godini.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.