Prnjavor: Sastanak povodom usaglašavanja zajedničkih odluka i mjera na nivou lokalnih zajednica

April 7, 2021, 12:40 pm

U Prnjavoru je danas održan sastanak načelnika i gradonačelnika susjednih opština i gradova, a povodom usaglašavanja zajedničkih odluka i mjera na nivou lokalnih zajednica, ukoliko Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske, od 15.04.2021. godine u novom Zaključku o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane virusom korona u RS , bude propisao mjeru da će rad ugostiteljskih objekata za smještaj, ishranu i piće na području grada/opštine biti propisan od strane štaba za vanredne situacije grada/opštine, u zavisnosti od epidemiološke situacije u tom gradu/opštini, uz obavezno poštovanje uputstava JZU „Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske“, navodi se na sajtu opštie Prnjavor.

Sastanku su pored načelnika opštine Prnjavor Darka Tomaša  i njegovih saradnika, prisustvovali i gradonačelnik Dervente Milorad Simić, načelnik opštine Čelinac Vlado Gligorić, načelnik opštine Laktaši Miroslav Bojić, i načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević, sa svojim saradnicima.

Usaglašeno je takođe, da će se ovakvi sastanci redovno održavati i u narednom periodu, a sve u cilju donošenja što efikasnijih odluka i mjera za dobrobit svih stanovnika opštine/grada.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *