TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Sastanak Odbora za obilježavanje Dana opštine

Povodom obilježavanja Dana opštine Prnjavor, sastao se organizacioni Odbor za obilježavanje, koji je utvrdio da će se Dan opštine 24.mart obilježavati od polovine do kraja marta. Dan opštine Prnjavor biće obilježen tradicionalnim izlaskom na Motajicu, svečanom sjednicom Skupštine opštine I nizom drugih aktivnosti I manifestacija.

Prnjavor: Sastanak Odbora za obilježavanje Dana opštine

U Prnjavoru je održan prvi sastanak koordinacionog Odbora za obilježavanje Dana opštine Prnjavor 24.marta.

Prisutni su bili predstavnici opštine te sportskih, kulturnih, medijskih i drugih javnih institucija.

Predsjednik koordinacionog Odbora i predsjednik SO Borko Lukanović rekao je da je utvrđena radna verzija obilježavanja Dana opštine, koja će kao i prethodnih godina obuhvatiti manifestacije kao što su izlazak na motajicu, međunarodna ulična trka, međunarodni tekvondo turnir, koncert muzičke škole, opštinska smotra folklora, maskenbal za djecu, pozorišna predstava i druge.

Centralna manifestacija će biti 24.marta koja obuhvata parastos poginulim borcima i svečanu sjednicu SO.

„Održali smo prvu sjednicu Odbor za obilježavanje 24. marta Dana opštine Prnjavor na kojoj smo napravili radnu verziju manifestacija koje će biti povodom tog dana održane. Javnost će biti detaljnije obaviještena kada usvojimo konačni spisak manifestacija“, rekao je Lukanović.

„Dan opštine Prnjavor je praznik svih građana a ne samo Skupštine ili nekoga iz opštine pa stoga pozivam sve građane, da prilikom organizovanja ovih manifestacija, da ih u što masovnijem broju proprate i ponavljam da je 24.mart dan svih građana opštine Prnjavor,“ istakao je Lukanović.

Program manifestacija povodom obilježavanja Dana opštine Prnjavor počinje polovinom i trajaće do kraja marta a ulaz za manifestacije koje se obilježavaju u Centru za kulturu biće besplatan.

Svi članovi Odbora saglasni su da manifestacije treba da budu što masovnije sa porukom da je Dan opštine Prnjavor dan svih njenih građana.

U toku sledeće sedmice na drugom sastanku koordinacionog Odbora biće utvrđen konačni program obilježavanja Dana opštine.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.