Prnjavor: Prijem za Dalibora Vrhovca kod načelnika opštine

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, upriličio je danas prijem za Dalibora Vrhovca- Kivija, koji je osvojio srebrnu medalju na 9. Olimpijskim igrama za veterane. Bila je to prilika za čestitke, ali i za razgovore o daljem radu atletskog sporta na području opštine Prnjavor.

Prnjavor: Prijem za Dalibora Vrhovca kod načelnika opštine

Dalibor Vrhovac- Kivi je srebrnu medalju osvojio u trci na 10.000 metara u okviru 9. Olimpijskih igara za veterane koje su održane od 22. do 30. aprila na Novom Zelandu.

Tokom dugogodišnje karijere Vrhovac je osvojio brojne medalje, te dao veliki doprinos razvoju prnjavorske atletike.

“To je nešto što čovjek čitav život sanja, da neke rezultate napravi, da neke svoje snove ostvari, i meni se to dogodilo”, rekao je Vrhovac.

Vrhovac se zahvalio načelniku opštine, koji mu je pomogao u odlasku na ovo takmičenje.

Takođe, veliko hvala uputio je svojoj rodbini, prijateljima, te brojnim sponzorima, odnosno privrednicima koji su mu, i ovaj put, nesebično pomogli.

Načelnik opštine je čestitao Vrhovcu, te poručio da sav trud koji ulaže u lične, ali i rezultate ljudi oko sebe, čini Vrhovca pravim sportistom, i takvo nešto će uvijek biti podržano.

“Ono što želim da učinim u narednom periodu jeste da atletski sprot na području Prnjavora ujedinimo, i da ne dođe do osporavanja bilo čijih rezultata. Svi zajedno trebamo raditi na promociji dobrih rezultata, ovo jeste takav rezultat i ovo nije samo promocija pojedinca nego je promocija cijele lokalne zajednice”, rekao je Tomaš.

Vjerujući da će Vrhovac nastaviti sa ovakvim radom i rezultatima, načelnik je poručio i da podrška opštine nikada neće izostati.

Vrhovac najavljuje da se trenutno priprema za balkansko prvenstvo u Staroj Zagori u septembru.

Za dvije godine planira odlazak na Evropske olimpijske igre za veterane u Torino, a 2021. na Svjetske olimpijske igre za veterane u Japan.

 

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.