TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Održana sjednica Skupštine Crvenog krsta

U Prnjavoru je održana peta izvještajno- programska sjednica Skupstine Crvenog krsta. Raspravljalo se o finansijskom izvještaju i radu u protekloj godini, kao i planu rada za 2017. godinu.

Prnjavor: Održana sjednica Skupštine Crvenog krsta

Crveni krst Prnjavor u prošloj godini radio je mnogo.  U velikoj mjeri je ostvareno što je i planirano.

Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju usvojen je na sjednici Skupštine Crvenog krsta.

Raspravljalo se i o radu i planovima za ovu godinu.

“Radi se o tome da imamo dosta aktivnosti. Ove godine će dječija takmičenja biti upravo u Prnjavoru, i to opštinska, i regioalna i državna takmičenja”, rekao je nakon sjednice Lazo Spasojević, predsjednik OO CK Prnjavor.

U Crvenom krstu ističu ulogu podmlatka i omladine, kao i veoma uspješne akcije darivanja krvi.

“Posebno da se zahvalim svim volonterima i aktivistima, direktorima i škola, koji djecu šalju na takmičenja i pripremaju. Svakako i ove godine su nam takmičenja u planu”, riječi su Đurađa Stojčića, sekretara OO CK Prnjavor.

Stojčić se zahvalio i dobrovoljnim davaocima krvi.

“U prošloj godini su dali za 22% više krvi nego prethodne godine. 364 doze krvi smo prikupili. Od toga su, u akciji srednjih škola, 94 učenika prvi put darivali krv”, rekao je Stojčić.

Pored tradicionalih i redovnih aktivnosti, kao što su već pomenuta takmičenja i akcije dobrovoljnog darivanja krvi, u CK Prnjavor najavljuju predavanja na razne teme, zdravstveno prosvećivanje, nastavak akcije “Pomozite da pomognemo”, akcije solidarnosti, kao i saradnju preko Centra za socijalni rad sa socijalno najugroženijim licima.

 

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.