TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Najljepše dvorište porodice Vujinović (VIDEO)

Prnjavor: Najljepše dvorište porodice Vujinović (VIDEO)

Najljepša dvorišta na području opštine Prnjavor imaju porodica Vujinović, te JU Dječiji vrtić “Naša radost” Prnjavor. Tako je odlučio žiri u tradicionalnoj akciji opštinske uprave “Izbor najuređenijeg dvortišta na području opštine Prnjavor za 2019 godinu”. Pobjednicima i učesnicima ovog konkursa danas su uručene nagrade u priznanja.

Porodica Vujinovi iskazuje veliku ljubav i posvećenost u uređenju svog životnog prostora i time šalju zaista lijepu poruku svim našim sugrađanima.  Ističu da im nagrade nisu važne, jer kako kažu rade ovo za svoju dušu. “Ovo može raditi samo onaj ko voli cvijeće. Gdje god sam vidjela nešto lijepo, donosila sam u naš dom, Austrija, Beograd, nije mi teško”, govori nam na ulazu u svoj vrt Veliborova supruga Gordana čije je dvorište proglašeno najljepšim u kategoriji najuređenijeg dvorišta. Vrt je ispunjen i velikim brojem voćki, koji se na zanimljive načine prostiru vrtom. Velibor kaže da je ovo drugi put da se prijavi za ovaj konkurs, te se zahvalio opštinskoj upravi na sprovedenoj akciji.

U kategoriji dvorišta školskih i predškolskih ustanova prvo mjesto pripalo je Dječijem vrtiću “Naša radost” Prnjavor, a drugo Centru srednjih škola “Ivo Andrić”.

U ovogodišnjoj akciji za najuređenije dvorište učestvovalo je šest kandidata iz dvije kategorije, a opština Prnjavor akciju je sprovela treću godinu.

Pobjednicima i učesnicima ovog konkursa uručene su nagrade u priznanja. Komisija priznaje da je imala težak zadatak, jer svaki od kandidata daje u potpunosti sebe kako bi njihovo dvorište izgledalo besprijekorno.

Izvor; TV K3 

Komentarišite

Your email address will not be published.