TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Džudista Moravac nastupa na evropskom kupu u Zagrebu (VIDEO)

Prnjavor: Džudista Moravac nastupa na evropskom kupu u Zagrebu (VIDEO)

Nikola Moravac mladi džudista iz Prnjavora priprema se za nastup na Evropskom kupu za kadete u Zagrebu. Ovaj mladi džudista koji ima preko 200 medalja, ove godine ima velike planove.

Da se trud i rad uvijek isplate pokazuje primjer mladog i uspješnog džudiste, Nikole Moravca iz Pranjavora koji ima 17 godina, a protekle godine osvojio je bronzanu medalju braneći boje reprezentacije BiH na Balkanskom prvenstvu u Bihaću u konkurenciji kadete do 55 kilograma.  Naredni test za ovog džudistu jeste Evropski kup za kadete u Zagrebu

Ovaj mladi Pnjavorčanin koji je od prošle godine i član reprezentacije BiH, ističe kako mu je protekla godina bila jedna od najboljih, te skoro da nije izgubio postolje i medalju.

Ističe, da je prošle godine učestvovao i na Evropskom prvenstvu u Sarajevu.  Inače, Moravac od svoje pete godine trenira džudo,  a nešto više od tri godine član je Džudo kluba “Banja Luka”. Sve treninge ima u Banja Luci, što mu predstavlja i određen problem jer ide u drugu smjenu.

Određen problem ovom mladom sportisti su i finansije, a najveća podrška su mu roditelji, te s vrmena na vrijeme finasijski ga podrže i neki preduzetni U dosadašnjoj karijeri Moravac ima preko 200 osvojenih medalja, a s obzirom na formu i nastupe koji ga očekuju, sigurno je da će taj broj u narednom periodu biti sve veći.  Prije Evropskog kupa u Zagrebu, formu će Moravac provjeriti u nedjelju u Lkatašima na Republičkom prvenstvu.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.