Prnjavor domaćin 23. Tekvondo prvenstva Republike Srpske (FOTO)

May 14, 2022, 10:28 am

Prnjavor je danas domaćin 23. tekvondo prvenstva Republike Srpske koje okuplja više od 200 takmičara iz 12 klubova. Takmičari su nastupali u tri starosne kategorije i u dvije discipline – borbe i forme, a najuspješnijim učesnicima  dodijeljene su medalje i pehari.

Više od 200 takmičara iz 12 klubova učestvuje na 23. Tekvondo prvenstvu Republike Srpske.  Tekvondo klub “Prnjavor” poslednji put je bio domaćin prvenstva 2006. godine, a danas Prvenstvo okuplja učesnike iz devet gradova širom Srpske.

 

Predsjednik Tekvondo saveza Republike Srpske Branislav Njegovan rekao je da je ponosan na veliki odziv učesnika kao i da se nada dobrom plasmanu tekvondo kluba “Prnjavor” koji se danas predstavlja u podmlađenom sastavu.

 

” Nadam se da će tekvondo klub “Prnjavor” kao tehnički organizator kao i uvijek biti dobar domaćin, da ćemo kao domaćini ispuniti sva očekivanja, a nadamo se najboljem plasmanu”, rekao je predsjednik Tekvondo saveza Republike Srpske Branislav Njegovan.

Pojedinim učesnicima prvenstva današnje takmičenje je prvo na kojem nastupaju, dok ima i onih koji su na državnim i evropskim prvenstvima prethodno ostvarili značajne rezultate.

Prvenstvo je svečano otvorio načelnik Odjeljenja za finansije opštine Prnjavor Aleksandar Njegomirović. On se zahvalio Tekvondo klubu Prnjavor koji je domaćin ovogodišnjeg Prvenstva, a koji godinama unazad na najbolji način predstavlja opštinu Prnjavor na tekvondo prvenstvima širom Evrope.

Takmičari su nastupili u tri starosne kategorije i u dvije discipline – forme i borbe, a najboljima su dodijeljene medalje i pehari.

TVK3

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.