Prljave i seksi tajne iz domova poznatih

September 29, 2015, 7:17 am

Sobarice, dadilje, lični asistenti i drugi zaposleni otkrivaju da njihovi slavni poslodavci nisu takve “cvećke” kao što se predstavljaju.

Maraja Keri

maraja

Slavna pevačica navodno ima tajni porok. Prema rečima njenog osoblja, Maraja toliko često konzumira alkoholna pića kada je kod kuće, da ponekad ne može sama ni da se obuče.

Džordž Kluni

kluni

Prati ga reputacija zavodnika, ali prema rečima njegovih zaposlenih, kod kuće je potpuno drugačiji. On navodno često pred njima podriguje i ispušta gasove, pa ga nazivaju “odvratnom svinjom”.

Tom Kruz

tom kruz

Potpuno suprotan od Klunija je Tom Kruz, bar ako je verovati ispovestima onih koji su radili za njega. Tom je opsednut čistoćom i ima veoma stroga pravila u svom domu, koji mora uvek biti besprekoran.

Kristina Agilera

kristina

Pevačica navodno svake sedmice ima “seksi nedelju”, kada sa suprugom ceo dan provodi gola. A kada nije naga, tvrdi njeno osoblje, voli da se oblači u seksi kostime.

Britni Spirs

britni

Kristinina nekadašnja suparnica krije još “prljaviju” tajnu. Njene sobarice kažu da u ormariću pored kreveta drži veliki broj seksi igračaka, kao i da je Britni veoma neuredna. Često u njenom krevetu pronalaze polupojedene burgere i slično.

Majli Sajrus

majli

Šokantna mlada zvezda poznata je po svojoj ljubavi prema kućnim ljubimcima, ali izgleda da ona ne voli da ih dresira. Osoblje kaže da Majlini psi nikada nisu naučili da nuždu obavljaju van kuće, pa stalno moraju da čiste za njima.

 

(blic.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.