TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prijetnje novinaru nisu bile izrečene decidno ozbiljne?!

Prijetnje novinaru nisu bile izrečene decidno ozbiljne?!

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka obustavilo je istragu protiv šefa Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duška Perovića, koji je prije četiri mjeseca otvoreno prijetio redakciji portala CAPITAL i glavnom i odgovornom uredniku Siniši Vukeliću.

Kako je navedeno u obrazloženju prijetenje da će novinari imati problema ako još jednom pomenju “Comsar”, da je bolje da se sele na Mars,  da će zatvoriti njihov sajt i da će vlasnik imati puno problema u životu, nisu decidno ozbiljne prijetnje napadom na život.

– Kad neko na FB uvrijedi ili prijeti političarima u roku od 24h bude uhapšen. Kad funkcioneri otvoreno prijete novinarima, priznaju to, traže da se to snimi i objavi da svi znaju, za tužioce tu nema ništa sporno – poručio je Vukelić sa svog Tviter profila.

Podsjećamo, Perović je reagovano nakon objavljivanja priče o ruskom investitoru Rašidu Serdarovu i kompaniji „Comsar Energy“ te novinarki portala, između ostalog, poručio da će ako još  jednom spomenu „Comsar“, imati mnogo problema, da je bolje da se sele, te nekoliko puta ponovi da će imati ozbiljnih problema. Kao dokaz postoji i audio snimak.

(Srpskainfo)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.