TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Presvučeni džins” hit ove jeseni

“Presvučeni džins” hit ove jeseni

Kad je riječ o pantalonama, traperice su neprevaziđeni trend koji suvereno vlada modnom scenom već decenijama.

Prvobitno osmišljene kao garderoba pogodna za poljske radove, vremenom su našle sve veću primjenu u svakodnevnom životu.

S godinama su se modeli farmerki mijenjali, nosile su se široke nogavice, kratke, uske, “pumparice” i slično, a ove jeseni jedna drugačija vrsta džinsa je ultimativni hit.

Riječ je o “presvučenom džinsu”, odnosno pantalonama od posebne vrste tkanine, vrlo slične onoj od koje su napravljene farmerke – pamuk, poliester i elastin. Ono što ih razlikuje jeste premaz od neke vrste voska.

Na prvi pogled dosta liče na kožne pantalone, ali zahvaljujući sintetičkim materijalima toplije su od njih, a samim tim i idealne za hladnije dane.

Svjetske modne blogerke su ih proglasile ultimativnim trendom za sezonu jesen i zima 2019/2020, a njihovoj popularnosti doprinosi i to što se mogu nositi u gotovo svakoj prilici: na poslu, u večernjim izlascima, preko dana…

Kombinovanje

Baš poput kombinacija sa klasičnim farmerkama, tako će i one od “presvučenog džinsa” biti dobra podloga za sve varijante. Kombinacija džinsa i blejzera je uvijek u trendu. Blejzerom se odlično može oživjeti džins. Na vama je samo da odlučite da li ćete izabrati blejzer u nekoj od neutralnih ili malo smjelijih boja.

Ako želite da postignete malo opasniji izgled, pokušajte da iskombinujete uske traperice sa rokerskim čizmama. Ovakav izgled najviše vole modeli kada su van piste. Jednostavno, uvucite džins u čizme, na ruku stavite kožnu narukvicu i kombinaciju upotpunite dobrom kožnom ili traper jaknom ili nekom trendi tašnom.

Uglađen i elegantan izgled ćete postići ako košulju potpuno uvučete u džins, a trenutni hit na ulicama modnih prijestonica je djelimično uvučena košulja u džinsu – na prednjoj strani jedna polovina košulje je skroz uvučena, a druga samo dopola.

NEzavisne novine

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.