Preskočena devetka, stigao „Windows 10“!

October 3, 2014, 8:23 am

Ova kompanija je takođe predstavila Windows Insider Program (WIP), čime je započela najveći otvoreni kolaborativni razvojni napor kako bi se promenio način na koji se „Windows“ gradi i postavlja da bi se najbolje zadovoljile potrebe korisnika, navodi se u saopštenju kompanije.

Prisutnima je na konferenciji u San Francisku, u utorak uveče, predstavljena tehnička verzija „Windows 10“ i stalni dotok aplikacija u raznim fazama razvojnog ciklusa koje će moći da koriste i da pruže povratnu informaciju o iskustvu.

„Windows 10’ predstavlja prvi korak potpuno nove generacije operativnog sistema Windows, koja otvara nova iskustva koja će omogućiti korisnicima nove načine da rade, da se igraju i da se povežu“, izjavio je Teri Majerson, izvršni potpredsednik grupe za operativne sisteme „Majkrosofta“.

„To će biti najsveobuhvatniji operativni sistem i najbolja verzija koju je ‘Majkrosoft’ ikad napravio za svoje poslovne korisnike, pa očekujemo da ćemo u saradnji sa širom ‘Vindouz’ zajednicom da u mesecima koji su pred nama uvedemo Windows 10' u život.“

 

(agencije)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.