TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pregazio mladiće, pobjegao pa se vratio na mjesto i pitao šta se desilo

Pregazio mladiće, pobjegao pa se vratio na mjesto i pitao šta se desilo

Ž.M. (28), koji je osumnjičen da je potpuno pijan automobilom pregazio trojicu mladića, od kojih je jedan poginuo, prvo je pobjegao sa mjesta nesreće, a onda se vratio i pitao “šta se dogodilo”, pišu beogradski mediji, pozivajući se na neimenovane izvore, navodno bliske istrazi.

Udes se dogodio u mestu Lipnički Šor, na magistralnom putu Loznica-Šabac. U nesreći je poginuo D.R. (17) iz Klubaca kod Loznice, mladić i aktivni sportista, koji je svojim djelom potvrdio riječi hvale koje svi koji ga poznaju imaju za njega – kobne noći spasao je život drugu.

Udes se dogodio u noći između petka i subote, kada je na njega i drugove, dok su se vraćali sa rođendana, naletio automobil pežo 307, kojim je upravljao Ž.M. (28), koji je u tom trenutku imao 2,32 promila alkohola u krvi, navodi “Blic“.

U momentu nesreće Damjan je sa još dvojicom drugara i vršnjaka B.L. i S.G. išao magistralnim putem. Kretali su se kolovozom, jer na tom dijelu puta nema trotoara, a prema pisanju “Kurira”, vjeruje se da je alkohol glavni uzrok nesreće, jer vozač Ž.M. nije na putu uočio mladiće, te je desnom stranom automobila udario tinejdžere.

Damjan je u momentu udesa uspio da odgurne jednog od svojih drugova i tako mu spasi život, žrtvujući sebe.

Ž.M. je, prema navodima medija u Srbiji, kada je vidio šta je uradio, pobjegao sa mjesta nesreće. Međutim, kada su se mještani okupili na mjestu udesa, probuđeni jaucima povrijeđenih i sirenama Hitne pomoći i policije i on se navodno vratio na mjesto zločina.

Navodno je okupljene zapitkivao šta se dogodilo i čak je skidao branik sa svog razbijenog automobila. Međutim, nije uspio da se izvuče i ubrzo je utvrđeno da pežo koji je pokosio mladića pripada njemu i on je uhapšen.

Povrijeđeni B.L. i S.G. su prevezeni u bolnicu, gdje im je ukazana ljekarska pomoć. B.L. je poslije ukazane medicinske pomoći pušten kući, dok je S.G. zadržan na bolničkom liječenju.

Izvor: Kurir

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.