TV K3

android aplikacija

instaliraj

Predstavljena “Knjiga života – uputstvo za upotrebu”

U Narodnoj biblioteci u Gradišci sinoć je predstavljena knjiga pod nazivom "Knjiga života - uputstvo za upotrebu", autora Steve Selaka iz Banjaluke.

Predstavljena “Knjiga života – uputstvo za upotrebu”

Selak kaže da ova knjiga predstavlja zakone univerzuma sa kojima ljudi, kada ih upoznaju, mogu lakše da žive. On je naveo da knjiga ima devetnaest poglavlja, a da prvo govori o njegovom životu, kako je dva puta preživio kliničku smrt i bolovao od teških bolesti.

Selak je ispričao da je rođen u siromašnoj porodici u Trebovljanima kod Gradiške, da su mu još dok je bio dijete ljekari prognozirali da neće doživjeti 12 godina i da je veliki dio djetinjstva proveo po bolnicama.

U gradiškoj bolnici, rekao je Selak, ležao je u komi ali je “sve to pobijedio i pronašao lijek za sve bolesti i za ljepši život”. “Knjiga života – uputstva za upotrebu” prva je Selakova knjiga.

Osim u Gradišci, predstavljena je u Prijedoru, Kostajnici, Kozarskoj Dubici, Srpcu, Kotor Varošu i Prnjavoru. Selak je napomenuo da za tri godine planira da izda drugu knjigu “Prokletstvo života”, o prokletstvu jedne porodice koje traje 150 godina.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.