Predstavljanje ljetne ponude Јahorine

May 23, 2020, 6:09 am

Stanovnici Bijeljine će danas i sutra od 12.00 do 20.00 časova imaće priliku da pogledaju atraktivnu ljetnu ponudu Jahorine na promotivnom pultu Olimpijskog centra na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Iz Olimpijskog centra su naveli da su za ovo ljeto, uz prirodne ljepote Jahorine, posjetiocima dostupni brojni zanimljivi sadržaji i događaji, među kojima međunarodno takmičenje “Jahorina ultra trejl” koje će biti održano na četiri staze različitih dužina.

Osim toga, dostupni su u regionu najduži planinski bob dužine 2,5 kilometra, panoramska vožnja žičarom, tjubing, iks-rajser, teretana na otvorenom, bicikli i staze za hajking, a pripremljene su još tri velike atrakcije koje se grade na Poljicama i na jezeru na vrhu planine.

Nakon promocija ljetne ponude u Bijeljini, Olimpijski centar “Jahovina” predstaviće svoju ponudu u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Iz ovog centra su svima poručili da zamijene more za planinu i ljetni odmor povjere upravo olimpijskoj planini Jahorini.

SRNA http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *