TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Pravni tim više ne postoji”

“Pravni tim više ne postoji”

Advokat Duško Tomić kazao je da pravni tim Davora Dragičevića više ne postoji jer nemaju iste stavove.

Dodao je i da će pročitati cijelu dokumentaciju o slučaju “Dragičević” i reći šta misli o svemu.

Podsjetimo, danas je advokatski tim Davora Dragičevića stigao u Okružno tužilaštvo Banjaluka bez Davora. On je tim povodom stigao ispred Tužilaštva i obratio se prisutnima.

– Advokatski tim je došao bez klijenta. Vidjećemo kad izađu. Ako ne bude pomaka, ako bude drugi montirani proces, ostaće samo jedan član, a ostalima ću se zahvaliti. Čekaćemo dok ne izađu. Ne znam da li su oni advokati Tužilaštva, Dodika ili Davora Dragičevića. To će danas jasno morati da kažu – istakao je Davor Dragičević, piše Avaz.

Dodaje kako pravnici nisu imali koordinaciju između sebe.

– Da su imali, ja bih znao da su oni danas ovdje došli. Oni trebaju biti advokati Davora Dragičevića. Neću dozvoliti drugo ubistvo svoga sina. Znam ja to odavno, ko je zašto došao, kako, kojim putem. Idem do kraja. Ako treba protiv čitavog svijeta, protiv čitavog svijeta. Imam povjerenja u jednu osobu, reći ću u koju nakon što izađu. Tražim da se vidi ko je oteo Davida. Ako neće, otkazaćemo saradnju i advokatima i Tužilaštvu. Ići ćemo na institucije BiH. Ako ni to ne bude moglo, idemo pred strane sudove – zaključuje Dragičević.

Duško Tomić je tvrdio da je Dragičević o današnjem sastanku bio obaviješten, te da će se s njim sastati nasamo.

(Avaz)

Komentarišite

Your email address will not be published.