TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pravi romantičari, 11.04. – 22:40

Pravi romantičari, 11.04. – 22:40

Priča o savremenom društvu u kojem se ljubav svodi na površne veze i spojeve za jednu noć.

Stigavši u London u potrazi za svojom bivšom djevojkom Maureen (J. Horrocks), propali liverpulski glazbenik Fergus (D. Morrissey) sjedne u taksi simpatičnog i susretljivog Jimmyja (A. Lester), tamnoputog mladića koji čini se savršeno razumije probleme svojih klijenata.

Nakon što je prije osam godina nepromišljeno prekinuo vezu s Maureen, Fergus je nedavno shvatio da je u njoj bio pronašao Onu Pravu, te ju je odlučio pod svaku cijenu ponovno pronaći.

Istovremeno, poslije bezuspješnog pokušaja pljačke bankomata, nespretni mladi lopov Eddie (J. Mistry) skloni se u klub u kojem se pušta salsa, i u kojem ambiciozne plesače latino ritmovima podučava atraktivna Eleanor (O. Williams).

Kad za susjednim stolom ugleda stidljivu Jocelyn (C. McCormack), Eddie zaključi da se zaljubio na prvi pogled.

U međuvremenu, nakon što pomalo arogantnom i egocentričnom Frankieju (C. Ferguson) propadne spoj s privlačnom plavušom, Jimmy ga taksijem odveze u klub. Nakon što mu oko zapne Eleanor, Frankie odluči osvojiti lijepu plesačicu.

Eleanor prihvati njegovu igru ne sluteći da je Frankie prilično bizaran momak koji još uvijek živi sa svojom bivšom suprugom Carolanne (H. Norris). Dok skrbi o svom boležljivom ocu Barneyu (K. Cranham), Eddie razmišlja kako je Jocelyn vrlo neobična djevojka kojoj će se teško približiti…

  • Godina proizvodnje: 2000.
  • Uloge: Craig Ferguson, Ian Hart, Jane Horrocks
  • Režiser: David Kane
  • Žanr: Komedija
  • Dužina trajanja: 96 minuta

Komentarišite

Your email address will not be published.