TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Pravda za Davida“: Borba još traje!

“Pravda za Davida“: Borba još traje!

I večeras je na Trgu Krajine održan skup podrške “Pravda za Davida”.  Poručeno je da se sa okupljanjem neće stati dok se smrt 21 – godišnjeg Davida Dragičevića ne razjasni.

Banjalučani su i 28. dan u borbi za istinu i pravdu zbog smrti njihovog sugrađanina, Davida Dragičevića.


Otac nastradalog mladića pozvao je kao i prethodnih dana na mir i dostojanstvo u borbi, sve dok se ne sazna konačna istina. Poručio je da će dati svim rok svim nadležnim institucijama da saopšte imena odgovornih, za kako kaže ubistvo njegovog sina.


Davor je ponovio da je saučesništvo u ubistvu, gori zločin od ubistva i da odgovornim ne vrijedi da se kriju. Poručio je da će pravda biti istjerana do kraja.

Građani su u velikom broju i danas bili uz Davidovog oca i prijatelje.

Posljednjih nekoliko dana, na udaru gradskih institucija nalaze se i određeni ugostiteljski objekti u Banjaluci, samo zato što pružaju podršku građanima u borbi za istinu i pravdu. Zbog svega toga, građani su spremili pismo Gradskoj upravi i nadležnom Odjeljenju za komunalne poslove, u kome traže odgovor zašto se to dešava.

Okupljanje će sutra po prvi put, umjesto na Trgu Krajine, biti održano ispred zgrade banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Ističući Tužilaštvo kao ključni problem u sistemu, organizatori okupljanja „Pravda za Davida“ pozivaju građane da im se pridruže ispred ove institucije sutra u 15 sati.

BN televizija

Komentarišite

Your email address will not be published.