TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pravda za Davida- 420.dan: Maturanti večeras nisu došli sa trubačima u portu Hrama (VIDEO)

Pravda za Davida- 420.dan: Maturanti večeras nisu došli sa trubačima u portu Hrama (VIDEO)

Poučeni sinoć izvedenim performansom vršnjaka, večeras banjalučki maturanti za vrijeme okupljanja Banjalučana i članova “Grupe “Pravda za Davida” nisu došli u portu Hrama Hrista Spasitelja sa trubačima da bi se slikali na stepenicama ispred Hrama. “Hvala im”, kažu okupljeni građani!

I večeras 420-g dana protesta i tražanja pravde i istine o teškom ubistvu Davida Dragičevića Banjalučani i “pravdaši” su mirno i dostojanstveno, sa porukom “ne odustajemo, idemo do kraja, pozdrav Ćaći i Suzani” stajali u porti Hrama sa Davidovim svijećama.

Prolaze dani, pa prođe i ovaj 420 dan borbe za istinu i pravdu o zločinačkom ubistvu Banjalučanina Davida Dragičevića, najhrabriji Banjalučani i  članovi grupe “Pravda za Davida” ne odustaju sa podrškom Ćaći i majki Suzani da saznaju istinu i dočekaju pravdu za zločin koji je počinjen njihovom “Đakcu”.

Mada su Dragičevići oni živi, ali i posmrtni ostaci Davidovi, u Austriji, Banjalučani i Banjalučanke i članovi Grupe “Pravda za Davida” i dalje uporno svako veče dolaze u portu Hrama Hrista Spasitelja i daju podršku uzvikujući “Pravda za Davida” “Idemo do kraja” i paleći Davidovu svijeću.

“Pravda za Davida, pozdrav za Davora i Suzanu, volimo Vas , nikada neće biti sami”, poručila je jedna od gospođa koja je bila sa svijećom u rukama u porti Hrama.

“Želimo da dodje pravda za svu djecu koja su stradala. Mi nećemo odustati, jer su nam naša djeca na prvom mjestu”, poručila je još jedna gospođa  koja je bila u porti Hrama na 420-om protestu “Pravda za Davida”.

Kao i svake večeri jedna od prisutnih je zapalila Davidovu svijeću za sve one “koji nisu mogli večeras biti sa njima”.

Bićemo i sutra veče u porti Hrama, jer se još ne hapse ubice i nalogodavci Davidovog ubistva. Istrage nema, državni organi ne preduzimaju potrebne radnje. Pa eto nas ponovo i sutra veče i tako sve dok odgovorni ne budu uhapšeni”, poručili su okupljni u Porti Hrama….! “Pravda za Davida”, uzviknuli su na kraju!

VIDEO:

 

Izvor: Infomedia Balkan

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.