Poznate dame “provaljene” da koriste fotošop (FOTO)

September 12, 2021, 7:41 am

Poznate ličnosti jako vode računa o svom fizičkom izgledu, a kako su društvene mreže postala naša svakodnevica, naše zvijezde ne zaostaju ni u “sređivanju” sebe, ali i fotografija koje objavljuju.

Poznate dame rijetko javno viđamo bez šminke, a kada je to slučaj, često lice skrivaju ogromnim naočarima za sunce. No, na Instagramu moguće je srediti sve ono što misle da bi dodatno uljepšalo njihovu fotografiju.

Od lošeg svjetla, bora, sitnih nesavršenosti, poznate dame koriguju i svoje tijelo sužavajući struk, noge, ističući i uvećavajući atribute. No, nekad pretjeraju u tome.

Često se poznate žene zaigraju u Fotošopu, pa njihovi pratioci primjete da su nešto radile na slici. Ali postoje i oni slučajevi kada iskrive sve oko sebe i svoj izgled “dotjeraju” do neprepoznatljivosti.

Pjevačice Dara Bubamara, glumica Lidija Vukićević, starlete Ana Korać i Maja Marinković, kao i blogerka Zorana Jovanović Zorannah, našle su se na meti komentara da su previše “sređivale” svoje slike.

Njihove isfotošopirane fotografije našle su se na meti kritika.

“Cijela Srbija vam se smeje”, “Da li je moguće da si to uradila”, “Ne ličiš na sebe”, boli su samo neki od komentara na njihova “sređena” izdanja, piše Blic.

(Srpskainfo – FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *