TV K3

android aplikacija

instaliraj

Poze koje mnoge plaše i izazivaju neprijatan osjećaj

Poze koje mnoge plaše i izazivaju neprijatan osjećaj

Vođenje ljubavi je jedno od najsavršenijih osjećaja, ali postoje poze od kojih mnogi zaziru.

Firma “Superdrug”, koja se bavi prodajom robe namijenjene za higijenu, zdravlje i ljepotu, sprovela je istraživanje među 1.000 osoba iz SAD-a i Evrope postavljajući im pitanja o vođenju ljubavi i pokazalo se da nervoza, uzrokovana isprobavanjem novih poza, ima prilično veliku ulogu u toj aktivnosti.

Istraživanje je pokazalo da čak 56,8% žena i 42,7% muškaraca kaže da ih plaši sama pomisao na to da isprobaju pozu 69 u stojećem položaju.

Ovo, međutim, i nije neočekivano. Jer, treba, zaista, biti vješt (i jak) da držite partnerku za noge, dok joj je glava dole i da sve to vreme oralno zadovoljavate jedno drugo.

Više od polovine anketiranih žena (54,5%) reklo je i da zazire od analnog seksa, odnosno da to kod njih izaziva nelagodu. Zanimljivo je da priličan procenat muškaraca (čak 30,5%) takođe kaže da se osjeća identično kada pomisli na to. To jeste iznenađujuće, jer je riječ o trećini muškaraca, a svih ovih decenija i stotina godina, mislilo se drugačije.

Još jedna igrica iz spavaće sobe može da izazove nervozu, a to je sve ono što uključuje seks u “lebdećem” položaju. To izaziva zabrinutost kod 16,9 % žena. Zanimljiva i neobična poza iz Kamasutre, takozvana “kneeling wheelbarrow”, poza koja je nalik klasičnoj “kučećoj”, u kojoj žena, zapravo, nije oslonjena ni na šta već samo podlakticama jedva dotiče pod ili krevet, čini nervoznim 24,8% žena i 16% muškaraca.

Ono što je važno jeste da treba shvatiti da vođenje ljubavi treba da bude opuštajuće, zabavno, zanimljivo, uzbudljivo. Eksperimentisanje je poželjno, ali ne po svaku cijenu, da dovedete sebe u predinfakrtno stanje. Ako ste nervozni zbog neke ideje, odustanite. Ima toliko drugih poza.

(Mondo.rs)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.