TV K3

android aplikacija

instaliraj

Potvrđena dva nova slučaja virusa korona

Potvrđena dva nova slučaja virusa korona

Dva nova slučaja zaraze virusom korona utvrđena su u Republici Srpskoj gdje je broj oboljelih dostigao 20, rekao je predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Višković je danas na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da će od sutra biti zatraženo da se zakaže telefonska sjednica Narodne skupštine da bi se zatražile izmjene krivičnog zakonodavstva zbog nepridržavanja mjera donesenih da bi se spriječilo širenje virusa.

On je istakao da je dogovoreno da krene instruktivna nastava putema Javnog servisa za učenike osnovnih škola.

Višković je najavio da će se redukovati broj službenika u javnim ustanovama, a preporučiće se i lokalnim zajednicama da najmanje za 50 odsto koriguju dolazak ljudi na posao.

U Administrativnom centru Vlade Srpske u Banjaluci danas je održan sastanak zvaničnika Republike Srpske.

Glavna tema sastanka bila je epidemiološka situacija u Republici Srpskoj u vezi sa virusom korona.

Sastanku su, osim Viškovića, prisustvovali predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić, direktor Inspektorata Republike Srpske Dragutin Škrebić i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Srna

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.