TV K3

android aplikacija

instaliraj

Poručio: Pravda je spora, ali dostižna!

Poručio: Pravda je spora, ali dostižna!

Svi koji su učestvovali u ubistvu Davida Dragičevića odgovaraće kad tad jer će se istina saznati bez obzira koliko se čekalo, rečeno je na Trgu Krajine na još jednom okupljanju građana.

Otac Davida Dragičevića ponovio je da je narod mogao da trpi i krađu i bogaćenje pojedinaca, ali da ne može da trpi ubistva djece.

Okupljeni građani na Trgu poručuju svima koji ih svako veče prebrojavaju da to slobodno prestanu da čine jer je na Trgu ljudi sasvim dovoljno. Poručuju da ne žele da žive u sistemu poremećenih vrijednosti.

Svi dokazi u tužilaštvu su kontaminirani, ostali su podmetnuti. Sve dokaze koja ja posjedujem neće biti njima predati dok se ne završi sudski postupak, poručio je Davor Dragičević.

On je dodao da advokat Ifet Feraget nikada neće dozvoliti podmetanje.

”Vi izvolite uradite predmet i recite kako je bilo. Ali ne možete, oko kuće ste osam mjeseci. Sve ste probali, ali to vam kod Davora neće proći. Sad mogu reći da smo na pravom putu što se tiče pravne borbe”, poručio je Davor.

Iz ”Pravde za Davida” poručuju da ne odustaju od zahtjeva za istinom i pravdom i borbe za djecu Republike Srpske.

Okupljeni na Trgu Krajine pozvali su sve građane Republike Srpske i BiH da im daju podršku bez straha i okretanja glave kao da se sve dešava negdje drugdje.

Ponovo je najavljen veliki skup za 21. novembar.

RTVBN

Komentarišite

Your email address will not be published.