Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

September 12, 2020, 6:44 am

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Ona je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gdje je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cijela procedura zahtijeva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim djece, u Australiju odnio i cijelu ušteđevinu, pa je pjevačici porodica priskočila u pomoć. Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i u Srbiji i u Australiji!

“Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove”, govori dobro obaviješten izvor.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah dio novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se riješila bar jedne brige.

Tanja se povodom ove vijesti nije oglašavala.

(Srpski Telegraf)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *