TV K3

android aplikacija

instaliraj

Popularna aplikacija za dopisivanje dobila nove funkcije

Jedna od, uz WhatsApp i Viber, najpopularnijih aplikacija za dopisivanje putem mobilnih uređaja dobila je, na samom kraju 2017. godine, novu verziju, koja korisnicima nudi nove mogućnosti.

Popularna aplikacija za dopisivanje dobila nove funkcije

Ekipa zadužena za razvoj Telegrama pustila je u opticaj novu verziju pod oznakom 4.7. koja, uz redovne ispravke bagova, donosi i nove opcije.

Korisnici aplikacije na iOS platformi od sada imaju podršku za teme i brze odgovore. Na raspolaganju su im ukupno četiri različite teme (za dan i noć) od kojih neke dopuštaju i dalje prilagođavanje, piše Bug.

Brzi odgovori su zajednička novina za obje platforme (iOS i Android). Do iste se dolazi tako što se pristigla poruka “povuče” u lijevu stranu.

Android korisnici od sada imaju i mogućnost upotrebe više korisničkih naloga. U Telegram za Android moguće je dodati najviše tri različita naloga (svaki sa svojim telefonskim brojem).

Nezavisno od toga koji nalog je glavni informacije o pristiglim porukama će u realnom vremenu pristizati za sva tri naloga. Ukoliko vam to, međutim, ne odgovara, u postavkama aplikacije to se može naknadno promijeniti.

Nadogradnja na novu verziju 4.7 možete se preuzeti putem App Storea ili Google Playa.

NEZAVISNE NOVINE

Komentarišite

Your email address will not be published.