TV K3

android aplikacija

instaliraj

Policija uhapsila Velemira Ponjarca i Branku Koprivicu iz Sokoca

Policija uhapsila Velemira Ponjarca i Branku Koprivicu iz Sokoca

Velemir Ponjarac i Branka Koprivica, oboje sa Sokoca, uhapšeni su u policijskoj akciji “Fleš”, koja je provedena na području Istočnog Sarajeva, saznaje Srna.

Nakon kriminalističke obrade, oni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović rekla je ranije da je u policijskoj akciji “Fleš” oduzeta određena količina opojne droge heroina, tableta heptanon, metadon, vatreno oružje, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Na području Istočnog Sarajeva provodi se akcija “Fleš” usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

Miljanovićeva je ranije izjavila da akciju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo.

Akcija, kao i sve dalje mjere i radnje provode se pod nadzorom Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, rekla je Miljanovićeva.

(Srna – Foto: MUP RS/RAS Srbija)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.