TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pogodite čaroban frizerski broj: koliko puta u životu prosječna žena promijeni frizuru?

Pogodite čaroban frizerski broj: koliko puta u životu prosječna žena promijeni frizuru?

Hiljadu puta? Petsto puta? Ili samo oko dve stotine puta….? Pročitajte rezultate opsežne studije koji pokazuju kada, zašto i koliko puta u životu prosečna žena promeni frizuru….

Prosečna žena tokom života čak 104 puta promeni frizuru, pokazali su rezultati istraživanja urađeni po narudžbini frizera Endrjua Kolindža.

Oko 3.000 dama je učestvovalo u ovoj studiji, od kojih je 61 odsto izjavilo da se kosom bavi iz želje za novitetima, a 44 odsto zato što im je dosadno.

Raskid i ljubavne jade promenom frizure rešava 44 procenta pripadnica nežnijeg pola, a samo 17 odsto da zakamufliraju sede vlasi.

Zanimljivo je da 38 procenata misli da će im ova novina doneti više samopouzdanja. Ima i onih koje se na to odlučuju kada dobiju dete, slave jubilarni rođendan ili zbog venčanja.

Žene su oduvek koristile kosu kao najbrži i najefektniji način da promene izgled. Sada, većina dama menja frizuru češće i ima manje zahvate.

Mnoge se plaše drastičnih promena, ali imaju potrebu da “nešto urade s kosom” – izjavio je Kolindž, dodajući da u njegov salon dolazi sve više žene sa fotografijama poslednjih modnih trendova koji su ih inspirisali na promenu.

 

(Novosti.rs)

Komentarišite

Your email address will not be published.