TV K3

android aplikacija

instaliraj

Počinje Evropsko prvenstvo: Srbija oprezno protiv Rusije

Počinje Evropsko prvenstvo: Srbija oprezno protiv Rusije

Vaterpolisti Srbije danas u 17.30 igraju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Rival je  Rusija koja je  fizički sjajno pripremljen  tim.

Svi su u timu Srbije svjesni važnosti dobrog ulaska u takmičenje.

– Rusi su nam prvi rival i za mene je to jako dobro. Očekujem da bude sve kako treba da bi se poslije mirno, kroz duele sa Rumunijom i Holandijom pripremili za mečeve odluke – kaže golman Branislav Mitrović za sajt saveza.

Od osamostaljenja Srbija u 19 mečeva nikada nije izgubila od Rusije. Nekada velikan vaterpola nema medalju sa velikog takmičenja još od 2004. kada je na Igrama u Atini osvojena bronza.

– Oni i danas imaju kvalitetne igrače ali jednostavno uvijek i nešto nedostaje. Kao da u najvažnijim momentima ne mogu da se povežu. Od nas zavisi, bitan je ulazak u utakmicu i da je dobro počnemo i poslije mirno privedemo kraju – kaže Duško Pijetlović koji odlično poznaje ruski tim obzirom da je do prošle godine igrao u Dinamu iz Moskve.

Za Ruse na prvenstvu neće igrati jedan od najboljih igrača Holod zbog povrede ramena. Pažnja treba da se obrati na centre Lisunova i Dervijakina, a tu su i internacionalci Merkulov i Harkov.

(Darko Dragičević, Srpskainfo – Foto Tanjug/Jaroslav Pap)

  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.