TV K3

android aplikacija

instaliraj

Počinje 42. skup neurologa

Na Jahorini će od danas do nedjelje, 15. marta, biti održana 42. sekcija neurologa pod nazivom "Škola epileptologije", u organizaciji Udruženja neurologa Republike Srpske.

Počinje 42. skup neurologa

Član ovog udruženja i načelnik Klinike za neurologiju Univerzitetske bolnice-Klinički centar Banjaluka Duško Račić rekao je Srni da će se na Jahorini okupiti oko 70 neurologa iz Srpske, Federacije BiH, te zemalja u regionu, a da će predavači najvećim dijelom biti neurolozi Klinike za neurologiju Kliničkog centra Srbije, koja je i suorganizator skupa.

“Cilj ovogodišnjeg skupa jeste da zajedno sa kolegama razmotrimo načine za brže dijagnostifikovanje najrjeđih oblika epilepsije, i da razmotrimo i naučimo nove metode uspješnijeg liječenja ove bolesti”, naveo je Račić.

On je naglasio da Udruženje neurologa Republike Srpske godinama unazad, najčešće dva puta godišnje, organizuje naučne skupove, radi sticanja novih znanja i vještina iz oblasti neurologije.

Predviđeno je da 42. sekcija Udruženja neurologa Republike Srpske bude otvorena u hotelu “Lavina” na Jahorini u 18.00 časova, dok će predavanja i zatvaranje skupa biti održani 14. i 15. marta.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.