TV K3

android aplikacija

instaliraj

Počelo “Kotorvaroško kulturno ljeto”

Predstavom "Druženje sa glumcem", u izvođenju glumice Narodnog pozorišta Republike Srpske Radenke Ševe, u bioskopskoj dvorani u Kotor Varoši i zvanično je počela prva pozorišna smotra amaterskih pozorišta "KVART 2015", kao i manifestacija "Kotorvaroško kulturno ljeto".

Počelo “Kotorvaroško kulturno ljeto”

U okviru kolažnog programa Ševa je sinoć opisala život glumca na sceni i privatno, odnosno loše i dobre strane ove profesije.

Iako iza sebe ima veliki broj veoma uspješnih i zapaženih pozorišnih uloga, TV drama, dječijih radio i TV emisija, ova umjetnica se raduje novim izazovima.

“Oduševljena sam renoviranim objektom kino sale u Kotor Varošu, kao i odzivom publike, kojoj sam nastojala približiti sve vrline i mane glumačke profesije”, istakla je Ševa i naglasila da očekuje nastavak saradnje sa kotorvaroškim amaterskim dramskim pozorištem.

Glumci amateri ovog pozorišta Marina Đukić-Narić i Vladan Đurđević bili su gosti iznenađenja, a predstavili su se sa kratkim isječkom iz Čehovljevog komada “Prosidba”.

Organizator “Kotorvaroškog kulturnog ljeta” je Javna ustanova Centar za kulturu, sport i informisanje.

Sinoć je na repertoaru predstava “Romeo i Julija”, dramske grupe Osnovne škole “Petar Petrović NJegoš” iz Maslovara, a smotru će sutra zatvoriti predstava “Anđela”, Amaterskog pozorišta “Branislav Nušić” iz Teslića.

Komentarišite

Your email address will not be published.