TV K3

android aplikacija

instaliraj

Počelo “Kotorvaroško kulturno ljeto”

Predstavom "Druženje sa glumcem", u izvođenju glumice Narodnog pozorišta Republike Srpske Radenke Ševe, u bioskopskoj dvorani u Kotor Varoši i zvanično je počela prva pozorišna smotra amaterskih pozorišta "KVART 2015", kao i manifestacija "Kotorvaroško kulturno ljeto".

Počelo “Kotorvaroško kulturno ljeto”

U okviru kolažnog programa Ševa je sinoć opisala život glumca na sceni i privatno, odnosno loše i dobre strane ove profesije.

Iako iza sebe ima veliki broj veoma uspješnih i zapaženih pozorišnih uloga, TV drama, dječijih radio i TV emisija, ova umjetnica se raduje novim izazovima.

“Oduševljena sam renoviranim objektom kino sale u Kotor Varošu, kao i odzivom publike, kojoj sam nastojala približiti sve vrline i mane glumačke profesije”, istakla je Ševa i naglasila da očekuje nastavak saradnje sa kotorvaroškim amaterskim dramskim pozorištem.

Glumci amateri ovog pozorišta Marina Đukić-Narić i Vladan Đurđević bili su gosti iznenađenja, a predstavili su se sa kratkim isječkom iz Čehovljevog komada “Prosidba”.

Organizator “Kotorvaroškog kulturnog ljeta” je Javna ustanova Centar za kulturu, sport i informisanje.

Sinoć je na repertoaru predstava “Romeo i Julija”, dramske grupe Osnovne škole “Petar Petrović NJegoš” iz Maslovara, a smotru će sutra zatvoriti predstava “Anđela”, Amaterskog pozorišta “Branislav Nušić” iz Teslića.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.