TV K3

android aplikacija

instaliraj

Počela brakorazvodna parnica: Adrijana Lima i Marko Jarić dijele pozamašnu sumu novca

Adrijana i Marko u julu će konačno biti slobodni, a kako su rešili da se njihova zajednica sporazumno rastavi, bogatstvo će podeliti napola.

Počela brakorazvodna parnica: Adrijana Lima i Marko Jarić dijele pozamašnu sumu novca

Adrijana Lima i Marko Jarić, iako su se još pre godinu dana rastali, tek u januaru su podneli zahtev za razvod braka, otkriva Kurir. Brakorazvodna parnica biće gotova u julu, a par je odlučio da zbog ćerki Valentine i Sijene sporazumno stavi tačku na svoj brak.

Zbog toga neće biti suđenja za podelu imovine, već će se prema zakonima države Vajoming, gde se vodi parnica jer su se tamo venčali 2009, njihovo bogatstvo deliti napola. A to nije malo. Jarić je tokom igranja u NBA ligi zaradio 40 miliona dolara, ali je svoj bankovni račun uvećao četiri puta kroz privatne poslove.

Poslednjih godina posvetio se građevinarstvu, koje mu donosi dobar prihod, a ima poslove i u ugostiteljstvu kako u SAD, tako i u Srbiji. Posluje i u modnom biznisu, kao i u internet prodaji video i foto materijala o poznatim spotistima. S druge strane, i Lima odlično zarađuje, ali manje od bivšeg muža. Tokom 2008. i 2009, zaradila je 20 miliona dolara, a posle toga u proseku 7,5 miliona godišnje. Oni će deliti i vilu u Majamiju vrednu 10 miliona, stan u Njujorku od šest miliona, kuću na Beverli Hilsu, koja je procenjena na dva miliona, a tu je i jahta koju su platili 1,5 miliona dolara.

Bivši bračni par rešio je da se rastane prošle godine. Kako se spekulisalo, Lima je otkrila da ju je muž prevario s manekenkom Jovanom Švonjom, a američki mediji su objavili da ga je uhvatila i u neverstvu s komšinicom. Marko pokušava da zaštiti svoj privatni život, pa se u javnosti ne pojavljuje ni sa jednom devojkom, dok Lima već šeta s novim dečkom Džoom, kog je predstavila baš tada kada je podnela papire za razvod.

Marko i Adrijana upoznali su se 2006, a venčali su se 2009. na Dan zaljubljenih. Posle pet godina rešili su da okončaju brak.

 

(kurir.rs)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.