TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pismo glava, 09.02 – 21:00

Pismo glava, 09.02 – 21:00

Film iz savremenog života urbane sredine, kroz niz komičnih i dramatičnih situacija daje vjernu sliku Sarajeva iz predolimpijskog perioda.

Glavni junak je Baja, mladić iz hercegovačkog sela, koji posle vojske ostaje da živi u Sarajevu. Zapošljava se kao radnik u građevinskoj firmi “GRO Put Sarajevo”.

Prilikom rekonstrukcije jedne ulice upoznaje Cicu i Finku, dve frizerke iz obližnjeg salona „Mali Pariz“ koje su došle da se požale na veliku buku.

Baja se odmah zaljubljuje u Cicu.

Njegov kolega Kokan, koji ima želju da ode da radi u Libiju kako bi zaradio novac, kladi se s njim da će spavati sa Finkom.

Baja se u preduzeću istakne kao dobar radnik i ubrzo dobija posao vozača, te se dopadne i Cicinoj majci koja je vozač tramvaja.

Jednog kišnog dana dolazi do kvara na Bajinom kamionu i beton u mikseru se stegne, a Baja se zameri poslovođi, te ga suspenduju sa posla.

GLUMCI: Mladen Nelević, Mira Furlan, Zijah Sokolović, Vladislava Milosavljevic, Zaim Muzaferija, Semka Sokolovic-Bertok, Boris Dvornik, Boro Stjepanović, Rade Čolović, Adem Ćejvan, Zvonko Lepetić, Rejhan Demirdžić

SCENARIST: Bahrudin “Bato” Čengić, Miroslav Jančić

TRAJANJE: 106 min

Komentarišite

Your email address will not be published.