TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pet tipova frizura koje vas čine starijim

Verovatno ste već do sada primetili da vašem licu, a i godinama, ne odgovara baš svaka frizura...

Pet tipova frizura koje vas čine starijim

U slučaju da ste prešli četrdesetu, predstavljamo sedam tipova frizura koje ne bi trebalo da pravite kako ne biste dodatno dodavali godine svom izgledu.

Lepršava ravna kosa

U tim godinama sa tom frizurom izgledaćete mnogo starije nego što jeste. Ako želite da imate lepršavu kosu, ravnoj kosi dodajte nekoliko krupnijih kovrdža. Izgledaćete odvažno i svima oko vas će biti i više nego jasno da držite do sebe.

Zalizana kosa

Zalizana kosa umotana u punđu dodaće bar pet godina vašem izgledu. Ako ne želite da izgledate kao “gospođa“ sa početka dvadesetog veka, prstima ili češljem razbarušite kosu kako bi dobila više volumena.

Pletenica i konjski rep

Ove frizure nisu za svakoga, a posebno ne za žene koje već odavno “gaze“ četrdesete. Ljudima oko vas izgledaćete pomalo smešno i kao da se previše trudite da izgledate mlađe.

Preduga kosa

Mnogi smatraju da, što je žena starija, to kosa mora biti kraća. Naravno, ovo nije nikakvo pravilo, ali ipak ima tu malo i istine. Ako već želite da imate dugu kosu, onda je idealna dužina ona do ramena.

Prekratka kosa

Ako se odlučite za kratku frizuru, imajte u vidu da ćete u tom slučaju naglasiti lice, čelo i vrat, kao i sve njihove nedostatke. Takođe, kratka kosa neće baš uvek pružiti dobar izgled ovalnom obliku lica. Bob frizura je jedna od retkih koja će odgovarati svakoj dami.

Izvor: B92

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.