Pet savjeta kako da prepoznate ženskaroša

May 2, 2022, 6:49 am

Nije lako prepoznati ženskaroša, ali uz ove savjete će to biti mnogo lakše.

Nema ništa loše u neobaveznim odnosima, ukoliko obje strane na to pristaju i stvari su jasne od početka, ali, sasvim je druga priča ako se jedna strana nada vezi i zaljubljuje se, a druga daje sve od sebe da je zavede, iskoristi i nestane.

U tome je najveći problem sa ženskarošima – ponašaju se kao da bi vam skinuli zvijezde sa neba, ali samo dok ne ispune svoj naum da vas odvuku u krevet, a poslije toga nestanu. Jedino što može da vas spasi je da na vrijeme shvatite da je ženskaroš, a evo nekoliko savjeta kako da ga prepoznate.

Ima reputaciju ženskaroša

Ne treba uvijek vjerovati glasinama, ali ako su vas, recimo, drugarice upozorile da vaš muškarac mijenja djevojke kao čarape, trebalo bi barem da budete oprezni u odnosu sa njim. Da, uvijek postoji mala šansa da ste baš vi žena koja će da ga promijeni, ali čak i da se to desi, uvijek ćete se pitati da li će se vratiti svojim starim navikama.

Veza prebrzo napreduje

Niste se još ni upoznali kako treba, ne poznajete nikoga od njegovih prijatelja ili porodice, a on vam već govori da ste žena njegovog života i da jedva čeka da provede sa vama ostatak života. Na ovakve riječi je lako pasti, ali uzmite ih sa rezervom – moguće je da ga je ponela zaljubljenost, u najboljem slučaju, ali i da romantičnim izjavama ljubavi samo pokušaa da vas odvede u krevet.

Pretjerano je romantičan

Većina žena voli da je partner tu i tamo iznenadi nekim romantičnim gestom, bilo da je u pitanju cvijet ili možda neka lijepa poruka, iznenađenje… Ali, ako vam muškarac neprestano kupuje skupe poklone, onda imajte na umu da se tako vjerovatno ponaša prema svakoj djevojci, te da ste mu vi vjerovatno samo još jedan trofej.

Odmjerava druge žene

Ako primjetite da vaš partner odmjerava druge žene ili još gore, flertuje sa svakom koja mu se nađe na putu, sve su šanse da je ženskaroš. Dok vam govori kako ste prelijepi i kako ste prava žena za njega, već razmišlja isto to o ženi koja je upravo prošla. I vjerovatno vas ne laže, ženskaroš tako misli o svakoj ženi koja mu se dopadne.

Previše je dobar da bi bio stvaran

Ako vam djeluje previše šarmantno, uglađeno, takoreći previše savršeno i taj glasić u glavi vas upozorava da je on vjerovatno ovo već radio mnogo puta, budite oprezni. Drugim riječima, ako pomislite da je previše dobar da bi bio stvaran, vjerovatno ste u pravu, poslušajte svoj instinkt.

Naravno, ako se muškarac ovako ponaša prema vama, to ne mora nužno da znači da je zaista ženskaroš, tako da ne morate odmah da ga “otpišete” ako vam se već dopada, ali otvorite četvore oči i idite polako u vezi, da vidite da li će vaš muškarac i kroz neko vreme ostati pored vas – ženskaroši se ne zadržavaju dugo pored jedne žene.

Mondo.ba (Foto: Shutterstock.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.