Pernar iz BL: Svi smo griješili, Srbi najviše

November 19, 2016, 8:21 am

Poslanik “Živog zida” u Banjaluku je, najvjerovatnije, došao kako bi gostovao na nekoj od ovdašnjih televizija. Kako je sam kasnije obavijestio prijatelje na Facebooku, nekoliko srpskih porodica ponudilo mu je smještaj.

“Nakon što sam pitao na stranici može li me neko primiti u svoj dom večeras u Banja Luci, javilo se četvero Srba koji su rekli da su njihova vrata otvorena”, napisao je Pernar.

Riješio je i prevoz od granice do Banjaluke, jer je to najbliže što ga je službeni vozač Sabora smio odvesti. Jedna od osoba koje je štitio od deložacija ponudila mu je prevoz.

Uprkos saborskoj plati od 15.000 kuna (oko 4.000 KM), ovo nije prvi put da Pernar na ovaj način traži prevoz i smještaj.

Sinoć je objavio i zajedničku fotografiju sa svojim domaćinima u Banjaluci, nakon čega su uslijedili brojni komentari.

Očito pod utiscima u novoj sredini, Pernar je iz Banjaluke odaslao i svojevrsnu poruku ljubavi među narodima regiona.

“Svima nam je zajedničko da želimo voljeti jedni druge, zakopati ratne sjekire i biti slobodni ljudi i prijatelji jedni drugima”, napisao je Pernar.

“Svi smo griješili, Srbi nažalost najviše, i kao u onoj Isusovoj usporedbi, onaj koji je najviše zgriješio protiv tebe najviše će te voljeti ako mu oprostiš”, dodao je Pernar, pozivajući na jedinstvo, jer u protivnom “nećemo moći skinuti Amerikance s vrata”.

Nakon ovoga uslijedili su brojni komentari i rasprave o tome ko je kome nanio više zla.

Izvor: Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *