TV K3

android aplikacija

instaliraj

PDP: Biće još Gordana Milinića i afera

Član Predsjedništva Partije demokratskog progresa Aleksandar Golijanin vjeruje u tvrdnje Gordana Milinića o korupciji predstavnika vlasti u RS te smatra da će biti "još puno afera i Gordana Milinića".

PDP: Biće još Gordana Milinića i afera

Gordan Milinić, bivši ambasador BiH u Rusiji i nekadašnji šef Predstavništva Republike Srpske u Moskvi nedavno je rekao da je „pred njegovim očima tadašnjem premijeru Miloradu Dodiku ruski biznismen uručio lijepo upakovan kilogram zlata“, a govorio je i o korupciji još nekih ljudi bliskih vlasti RS.

Golijanin je danas na pres-konferenciji u Banjoj Luci rekao da očekuje da će krajem godine biti otvoreni značajni procesi i da će doći do hapšenja pojedinih visokih funkcionera iz aktuelne vlasti, napominjući da značajne pomake očekuje za mjesec do dva, prvenstveno nakon izbora direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA).

On je istakao da je PDP protiv povećanja akciza na naftu i naftne derivate.

Kazao je i da nije istina da je povećanje te akcize dio Reformske agende, jer ona predviđa stvaranje što povoljnijih privrednih uslova koje bi imale za cilj privlačenje značajnih stranih investicija.

PDP sumnja da će sredstva od akcize na gorivo, odnosno putarinu biti preusmjerena za izgradnju puteva i autoputeva u RS, već isključivo za „krpljenje budžetskih rupa i dugova“ koje je aktuelna vlast ostavila u prošloj predizbornoj kampanji.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.