TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pandurević: EPRS oštećena za 600 miliona maraka (VIDEO)

Pandurević: EPRS oštećena za 600 miliona maraka (VIDEO)

Zahvaljujći manipulacijama prodaje i kupovine struje “Elektroprivreda Republike Srpske” oštećena u zadnjih 10 godina za 600 miliona maraka, istakla je danas u Banjaluci potpredsjednik SDS-a Aleksandra Pandurević. Ona je navela da je vlast Republike Srpske u ovom preduzećuz počinila pljačku vijeka a glavni krivac je Vuk Hamović, vlasnik EFT grupe.
Iznuđene ostavke kompletnog rukovodstva „Elektroprivrede RS“ govore ne samo da smo bili u pravu kada smo ukazivali na kriminal koji se tamo radi, nego da je riječ o aferi vijeka, ističu u SDS-u,. Ovdje je došlo do borbe klanova , jednog Nebojše Radmanovića koji zastupa interese Vuka Hamovića i klana Milorada Dodika, koji zastupa interese Vitola, navela je potpredsjednik ove stranke Aleksandra Pandurević, napominjući da je ova afera unuštila budućnost RS
Pandurevićka je pokazala dokumente o planu kupovine struje u prošloj godini, objašnjavajuči da Srpska ne samo da nije imala potrebe za kupovinom struje,već je imala i višak. Zbog namještenih tendera, kako je rečeno, šteta Eelektroprivredi RS je 45-60 miliona maraka godišnje.
Iz SDS-a tvrde da je šteta od 700 miliona maraka nastala i stranačkim zapošljavanjem više od 2.000 ljudi u ovo preduzeće.
Potpredsjednik SDS-a Aleksandra Pandurević rekla je da je na društvenim mrežama formirana fejsbuk grupa pod naziovom „Dnevna doza Doboja“, a putem koje se šire lažne informacije o članovima SDS-a, zbog čega u ovoj stranci pripremaji i tužbe za klevetu protiv administratora ove grupe, kojima znaju imena.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.