TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pale: Otvoren arhitektosnki studio IG (VIDEO)

Pale: Otvoren arhitektosnki studio IG (VIDEO)

Na Palama je otvoren arhitektonski studio IG, prvi arhitektonski studio na područiju ove opštine.

Vlasnik studija i diplomirani inžinjer arhitekture Ivana Gluhović pozdravila je brojne zvanice u nadi da će podržati njen preduzetnički poduhvat poduhvat.

Magistar arhitekture Ivana Gluhović otvorila je danas u Palama svoj i ujedno prvi arhitektonski studio u rodnom gradu. Gluhovićeva je rekla da je otvaranjem ovog studija, u kojem će raditi na projektima dizajniranja enterijera i namještaja, realizovala dugo očekivani san.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković rekao je da je preduzetnička ideja mlade Ivane Gluhović za svaku pohvalu i da su gradske i opštinske vlasti dužne da pruže svu moguću podršku ovakvim i sličnim projektima.

Ivana Gluhović je rođena u Sarajevu 1991. godine, osnovnu školu i Gimnaziju je završila u Pala, a diplomirala je i magistrirala na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Dosadašnje radno iskustvo je stekla radeći kao profesor na arhitektonskim predmetima u Srednjoškolskom centru “Pale” i u jednoj privatnom firmi namijenjenoj proizvodnji namještaja i uređenju enterijera iz Pala.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.