TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pale: Eksplozivnom napravom na kuću inspektora

Pale: Eksplozivnom napravom na kuću inspektora

Na porodičnu kuću policijskog inspektora S.LJ. iz Pala u Ulici Jug Bogdana br. 4 jutros oko 1 čas i 45 minuta bačena je eksplozivna naprava koja je izazvala veća oštećenja na objektu ali srećom nije bilo žrtava

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević kaže da je u toku uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu kao i potraga za počiniocima ovog teškog krivičnog djela.

U momentu eksplozije u kući su se nalazile dvije porodice među kojima i četvoro maloljetne djece, a pripadnici CJB su odmah nakon dojave o eksploziji izašli na lice mjesta.

Zbog ovog napada u toku dana će u Pale doći direktor policije RS Gojko Vasić sa saradnicima.

Pripadnici CJB Istočno Sarajevo osuđuju ovaj pokušaj ubistva policijskog službenika i članova njegove porodice. Ovaj bezobzirni i zločinački čin ukazuje na djelovanje organizovane zločinačke grupe u Palama izjavio je načelnik CJB Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević i dodao da će ovaj centar bez obzira na napad nastaviti borbu protiv kriminala.

Vasiljević je apelovao na policijske agencije na svim nivoima kao i tužilaštva da nastave zajedničku borbu protiv kriminala.

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.